Zagreb i Zagrepčani 2015.

Tradicionalna klupska izložba Zagreb i Zagrepčani ove je godine otvorena za javnost. Sudjeluj i osvoji nagradu! Organizatori natječaja su Fotoklub Zagreb i Zagrebački holding d.o.o. podružnica Zagrebparking.
Podružnica Zagrebparking s posebnim zadovoljstvom nagradit će po tri prvoplasirana u svakoj kategoriji  prigodnim poklonom:  Vrijednosnom (prepaid) karticom za parkiranje u JG Langov trg (uži centar grada) od 500,00, 200,00 i 100,00 kuna, te dodijeliti posebnu nagradu fotografiji koja će na najbolji način oslikavati suštinu djelatnosti podružnice. Najbolji radovi bit će predstavljeni u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III, a otvorenje izložbe bit će 02. lipnja 2015. godine.

© Damir Tiljak

Fotoklub Zagreb svake godine povodom Dana Grada Zagreba organizira tradicionalnu izložbu fotografija pod nazivom Zagreb i Zagrepčani. I ove godine izložba će biti tematski određena. Suorganizator ovogodišnjeg natječaja je Zagrebparking, podružnica Zagrebačkog holdinga, koja ove godine obilježava pedesetu godišnjicu rada i postojanja. Stoga je ovogodišnja tema: GARAŽE, PARKIRALIŠTA I PARKIRANJE U ZAGREBU. Cilj je, a istovremeno i kreativni izazov, navedenu tematiku prikazati na zanimljivi fotografski način. Svi zainteresirani natječaj mogu preuzeti u PDF formatu.

© Zvonimir Rendeli

Kategorija: 
Foto Press

Objavljeno: 18.05.2015.