Saša Božunović za Elle

Fotografije kolekcije Link by Ogi&Zoran objavljene su u modnom časopisu Elle. Autor je Saša Božunović, fotograf i web dizajner, član Foto kluba Zagreb. Fotografijom se profesionalno bavi gotovo puno desetljeće, a svoje je fotografske vještine dodatno izbrusio pohađajući profesionalne i strukovne radionice i tečajeve fotografske škole Fotonaut u Fotoklubu Zagreb.

Još od 2006. godine radi kao stock fotograf za nekoliko vodećih stock kompanija (Istockphoto, Dreamstime, Shutterstock, Fotolia). Zbog velikog iskustva u tom području u fotografskoj je školi Fotonaut dobio status predavača za područje stock fotografije, te je na tu temu održao i izuzetno posjećeno besplatno predavanje u Fotoklubu Zagreb.

© Saša Božunović

Saša je surađivao na inozemnim i hrvatskim modnim projektima (fotografija i video), projektima komercijalne fotografije, te u marketinškim kampanjama. Izlagao je i na nekoliko skupnih izložbi.

Fotografije kolekcije Link by Ogi&Zoran prezentirane su u uglednom modnom časopisu Elle, drugim modnim magazinima i tiskovinama u Hrvatskoj (Jutarnji list, Večernji list, Novi list...), kao i na mnogim modnim portalima na internetu.

Više o samom projektu i veći izbor fotografija iz ove kolekcije možete naći u Sašinoj galeriji u našem Izloogu!

© Saša Božunović

Saša Božunović radni životopis:

Službeni stock fotograf od 2006. godine.

Fashion & beauty  (BioNordique Denmark, Snowbord Line Sport Shopen Sweden, Aqua Maris Croatia, Noir Dresses Croatia, Mrvoš Collection Croatia, Ogi Antunac & Zoran Mrvoš Croatia...).

Marketinške kampanje (Extreme Fitness Croatia, Sydkoster Sweden, Thalassotherapia Wellness Opatija, BDM Croatia, Sommar Mobler Sweden, Arbopan Croatia, Veljko Rogošić Croatia...).

Dio radova pretežno iz područja profesionalne life style stock fotografije možete vidjeti na njegovoj stranici sasa-photo, a njegovu aktivnost kao web dizajnera na stranici grafit.hr.

Autor: 
Damir Tiljak
Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 25.03.2012.