Fashion buvljak

Dreft Fashion Week Zagreb nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem

Te i ovaj put, u predblagdanskoj atmosferi i u vrijeme darivanja, organizira svoj tradicionalni „FASHION BUVLJAK“.

Buvljak će se održati dva dana prije Svetog Nikole, u subotu, 4.12.2010. u 14h u Cinestaru Novi Zagreb, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16, u Zagrebu, a sav prikupljeni prihod donirati će se udruzi „RTL pomaže djeci“.

Uz mnogobrojne poznate manekenke, renomirane i mlade dizajnere, modne kuće i boutique, buvljaku će se pridružiti i mnoge poznate osobe velikog i dobrog srca. Na buvljaku će se prodavati sve - odjeća, obuća, nakit, kozmetika, hrana, igračke, namještaj, modni časopisi, staro, novo, s greškom, za velike i male...

Na prošlogodišnjem buvljaku sakupljena su znatna sredstva (60.000 kn) te je Dreft Fashion Week Zagreb uz pomoć svih svojih sudionika opremio dječji vrtić „Maslačak“ u Murskom Središću i izgradio dječje igralište, a nadamo se da će ove godine uz pomoć buvljaka zasjati mnoga dječja lica.

Ako želite obradovati dječicu i ujedno jeftino šopingirati, dođite na Fashion buvljak Dreft Fashion Weeka Zagreb.
Zajedno ne možemo promjeniti svijet, ali zajedno možemo promijeniti svijet.... jednog djeteta! (W. Emerson)

O AKCIJI

„FASHION BUVLJAK“ humanitarna je akcija Fashion Weeka Zagreb koja se održava svake sezone. Organizira se od 2006. godine te će se ove sezone održati deveti put. Prikupljeni prihod do sada je išao brojnim udrugama i akcijama: „Centar Fortica Kraljevica“, Udruga “Dobri Samaritanac“, „Centar za rehabilitaciju“ Sv. Filip i Jakov, Udruga „Dom daleko od doma-Hrabri medo“, Akcija „Ti si ti si ti“, „RTL pomaže djeci“... Ideja akcije je da se na modnom buvljaku okupi što više dizajnera, modnih kuća, butika i poznatih osoba koji će donirati svoje stare kolekcije, svoju odjeću ili neke druge svoje stvari. Stvari se prodaju kao i na pravom buvljaku po simboličnim cijenama (cca 10 kn - cca 200 kn) koje su dostupne svakome.

O UDRUZI

Humanitarnu udrugu „RTL pomaže djeci“ osnovali su RTL Televizija i Večernji list u prosincu 2006. godine. Udruga djeluje kao dobrotvorni fond koji pruža potporu organizacijama koje pomažu bolesnoj, nemoćnoj i drugoj djeci kojoj je pomoć potrebna te organizacijama koje potiču razvoj sigurnog, poticajnog i kreativnog okruženja za rast i razvoj djece.

Koristeći medijsku platformu koju nude osnivači, Udruga prikuplja novac od korporacijskih i privatnih donatora te im jamči maksimalnu učinkovitost i transparentnost u primjeni doniranih sredstava, pružajući potporu brojnim projektima namijenjenima djeci diljem Hrvatske. Udruga zaprima projekte organizacija koje se bave djecom tijekom cijele godine.

Do sada je realizirano 67 projekata diljem Hrvatske s preko 23.000 direktnih korisnika – djece. Već treću godinu zaredom, Udruga organizira humanitarnu kampanju „Budi mi prijatelj“, kojoj je glavni cilj prikupiti što više sredstava za realizaciju različitih projekata namijenjenih djeci. Osnovni cilj svih projekata je poboljšati i unaprijediti kvalitetu života djece i omogućiti im sretnije odrastanje.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 04.12.2010.