15. Dreft Fashion Week Zagreb seli na novu atraktivnu lokaciju

Po uzoru na svog „starijeg brata“ u New Yorku, seli u Hypo Centar gdje će se revije održavati od 25.-27. studenog 2010.

Najstarije hrvatsko modno događanje, Fashion Week Zagreb, startalo je u ožujku 2003. godine u Muzeju za umjetnost i obrt. Nakon toga održao se i u tadašnjem hotelu Opera, Tvornici kulture, hotelu Esplanade i dvorani Tucman, sve dok nije pronašao do sada aktualnu lokaciju – Balon Boćarski dom. Upravo je taj prostor, koji neodoljivo podsjeća na šatore u kakvima se održavaju najveći i najjači Fashion Weekovi diljem svijeta, postao jedan od simbola ovog događanja.

Ipak, nakon 7 godina postojanja, željan osvježenja i pozitivne promjene, ovosezonski jubilarni 15. DREFT FASHION WEEK ZAGREB, po uzoru na svog „starijeg brata“ New York Fashion Week, preselio je na novu atraktivnu lokaciju – Hypo Centar, gdje će se održati revijalni dio od 25. do 27. studenog 2010. godine. Hypo Centar je jedno od najmodernijih arhitektonskih zdanja u Hrvatskoj, čija multimedijska dvorana predstavlja savršenu platformu za zanimljiva predstavljanja naših dizajnera. Nova lokacija trostruki je „win“, koliko idealna za dizajnere toliko idealna i za posjetitelje te naravno za vrhunsku razinu produkcije.

© Šime Lugarov

Svoje inovativne i kreativne kolekcije za proljeće/ljeto 2011. predstavit će brojni renomirani domaći te inozemni modni dizajneri, koji dolaze ravno iz prijestolnica svjetske modne scene kao što su London, Pariz i New York.

Također, slijedeći svoju filozofiju poticanja obrazovanja i promocije novih snaga, u sklopu Pret-a-design-a, čak osam najkreativnijih mladih dizajnera, odabranih putem natječaja, svoje mini kolekcije.
Pobjednik Pret-a-design-a bit će nagrađen vrijednim poklon paketom, te će dobiti i pravo sudjelovanja na sljedećem Dreft Fashion Weeku Zagreb sa svojom samostalnom kolekcijom jesen/zima 2011./2012.

Uz probrani revijalni dio, ove sezone organizatori su se pobrinuli i za dobar provod za sve posjetitelje u „lounge“ dijelu Dreft Fashion Weeka Zagreb te na mnogobrojnim after partijima u najpoznatijim zagrebačkim klubovima.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 07.11.2010.